Početna » O nama

O nama

Prva Venera trgovina otvorena je u Zadru prije 18 godina. Od tada smo proširili poslovanje i na druge gradove, pa danas možete posjetiti naše trgovine na čak 3 lokacije u ZadruŠibeniku i Makarskoj.

Imamo i veleprodaju, tako da naše artikle možete pronaći i kod naših veleprodajnih partnera u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Sinju itd.

Naravno, tu je i naš web shop, koji je jedan od prvih u Hrvatskoj.

Ponosni smo na naš tim djelatnika koji sada broji 21 stalno zaposlenih te naše drage studentice koje su nam vrijedno pojačanje u periodima pojačanog posla.

Za razliku od brendiranih trgovina, za svoje kupce biramo najbolje od najboljeg- ne držimo sve artikle određenog brenda, već biramo njihove najbolje modele kako bismo našim kupcima mogli ponuditi velik izbor i vrhunsku kvalitetu po najpovoljnijim cijenama.

Rublje većinom uvozimo iz Italije, a pamučne artikle poput pidžama i čarapa iz Turske koja je nadaleko poznata po svom kvalitetnom pamuku, te izbjegavamo nekvalitetnu jeftinu robu koja je na žalost, u posljednje vrijeme preplavila naše tržište.

Tako kod nas možete pronaći najbolje modele renomiranih proizvođača kao što su Sielei, Lormar, Navigare, Tre Orsi, Aris… ali i no-name artikle koji su nas oduševili omjerom cijene i kvalitete.

U želji za stalnim poboljšavanjem, rado primamo sugestije kupaca, te ćemo rado pročitati i uvažiti svaki Vaš komentar.