Početna » Pomoć i info

Pomoć & Informacije

 • Kako naručiti?
 1. Izaberite artikle
 2. Naručite:
  – direktno iz kataloga
  – e-mailom na adresu: prodaja@venera-rublje.com,
  – ili telefonom na 091 / 369 – 2440 (telefonske narudžbe zaprimamo pon. – pet. 08-15 h, sub 08-13 h)
 3. Pričekajte potvrdu da smo zaprimili narudžbu i da su željeni artikli raspoloživi. Molimo Vas da prilikom naručivanja navedete točan broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati. Prije slanja paketa naše djelatnice će Vas nazvati i tada možete dobiti savjet oko izbora i eventualno nešto promijeniti u narudžbi ako je potrebno.
 • Koliko iznosi poštarina?

Cijena dostave je 25 kn, a za narudžbe preko 300 kn dostava je gratis

 • Imate li tablicu s veličinama?

Kako veličine variraju od proizvođača do proizvođača, pa čak i modela, na žalost nemoguće je složiti pouzdanu tablicu s veličinama. Slobodno naručite one koje Vam se sviđaju i u napomenu prilikom narudžbe upišite „Molim savjet oko veličina- moguće izmjene“. Kolegice uvijek prije slanja paketa nazovu i tada možete promijeniti bilo što u narudžbi, pa tako i veličinu ako je potrebno. Najbolje ćemo Vas posavjetovati ako znate barem otprilike koji Vas artikli zanimaju. Inače, možete se konzultirati telefonski na 091 / 369 – 2440 svakim danom osim nedjelje od 08-13h ako se ipak želite posavjetovati prije samog naručivanja, ili poslati upit vezano za proizvod koji Vas zanima na e-mail: prodaja@venera-rublje.com

 • Za koliko dana mi dođe naručena roba?

2-3 radna dana.

 • Da li mogu platiti pouzećem?

Da, po završetku narudžbe izaberite opciju „Plaćanje pouzećem“ i jednostavno platite dostavljaču kada Vam donese paket.

 • Koje kreditne kartice primate?

Trenutno nije moguće online plaćanje karticama.

 • Što ako mi naručeni proizvod ne odgovara ili se predomislim?

Nema problema, vratit ćemo Vam novac. Potrebno je ispuniti ovaj formular, i nekorištenu robu zajedno sa originalnom ambalažom i računom poslati na našu adresu:

Arat-commerce d.o.o., Polačišće 2, 23 000 Zadar

Više o uvjetima povrata robe možete pročitati ovdje.

 • Da li šaljete u cijelu Hrvatsku?

Da. Većinu pošiljki šaljemo GLS-om, ali pošto određeni otoci nisu pokriveni njihovom uslugom dostave, postoji mogućnost da Vam paket pošaljemo poštom ili drugom dostavnom službom.

 • Da li šaljete u inozemstvo?

Za sada ne, ali imamo u planu.

REKLAMACIJE

Sukladno Zakonu o obveznim odnosima čl. 400-422, u slučaju materijalnih nedostataka na isporučenoj robi, kupac može:

 1. dobiti u zamjenu drugu robu bez nedostatka
 2. zahtijevati sniženje cijene
 3. raskinuti ugovor

U slučaju opravdane reklamacije kupac ne snosi troškove poštarine vezane za povrat robe s materijalnim nedostacima.

S obzirom da različiti proizvođači imaju različite oznake veličina, molimo da se prije naručivanja konzultirate s nama oko veličine pojedinih modela. Molimo vas da prilikom naručivanja navedete svoju stvarnu i odgovarajuću veličinu. U slučaju narudžbe neodgovarajuće veličine, prodavatelj ne snosi troškove zamjene koji se odnose na poštarinu. Iz tog razloga, u slučaju dileme oko veličine prije narudžbe možete se posavjetovati sa našim djelatnicama svakim danom osim nedjelje na tel. 091 / 369 – 2440 ili postaviti upit na prodaja@venera-rublje.com.

Prilikom preuzimanja robe, kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja te ih odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio i odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Fotografije proizvoda u katalogu su samo ilustrativne prirode, te ne moraju u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na različitosti podešenja monitora, te individualne razlike u percepciji boje i slično ne možemo jamčiti potpunu identičnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 10 st. 3 Zakona o zaštiti potrošača, obavještavamo potrošače da prigovor u kojem navode nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod mogu dostaviti poštom na adresu: Arat-commerce d.o.o., Polačišće 2, 23 000 Zadar ili elektroničkom poštom na: prodaja@venera-rublje.com. Odgovor na Vaš prigovor dostavit ćemo Vam najkasnije u roku od 14 dana od dana zaprimanja prigovora. Vaš prigovor mora sadržavati ime, prezime i adresu za dostavljanje odgovora.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, čl. 57 („NN“ br.41/14) Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Rok teče od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na našu adresu ili e-mail porukom na prodaja@venera-rublje.com, u kojoj ćete navesti svoje ime, prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora koji možete pronaći ovdje

Ako jednostrano raskinete Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili u punom iznosu bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, te nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Povrat novca biti će izvršen na Vaš račun, broj kojega Vas molimo da nam dostavite zajedno sa Vašom odlukom o  jednostranom raskidu ugovora.

Preuzmite obrazac za jednostrani raskid ugovora ovdje.